Motiváció egy évre

Fusd velünk körbe a világot! Minden hónapra gyönyörű képekkel, motivációs idézetekkel és szakértői tippekkel készültünk, hogy 2019. december 31-én majd az ideinél is jobb évet tudhass magad mögött. A naptárhoz járó 20 oldalas füzetünkben olyan 10 és 21k edzésprogramokat mutatunk be részletesen, melyekkel könnyedén fel tudsz készülni kezdő és haladó szinten egyaránt.

Több mint 20% kedvezménnyel 1990 Ft helyett 1500 Ft + postázási költség.
Összesen 2500 Ft!

Név:
Email cím:
Számlázási cím
Irányítószám és város:
Cím:
Telefonszám:
+36
Jelöld be, ha a kézbesítési cím eltér a számlázásitól!
Kézbesítési név:
Irányítószám és város:
Cím:
Fizetési módok:

Bankkártya(Leggyorsabb ügyintézés)

Biztonságos bankkártyás fizetés

A naptár kifizetése csak bankkártyával lehetséges az alábbi kártyatípusokkal:
Átutaláskor gyorsabb az ügyintézés, mivel a banki munkaidőben átutalt előfizetési díj már másnap megérkezik hozzánk, így szinte azonnal tudjuk aktiválni az előfizetést, és a soron következő lapszám megjelenésekor kézbesíteni a magazint. FONTOS! Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet visszaigazoló e-mail-ben fog megkapni, ellenkező esetben befizetését nem tudjuk azonosítani és előfizetését aktiválni!

Bankszámlaszám: 10918001-00000005-05850331 Kedvezményezett: Marquard Media Magyarország Kiadó Kft.
Csekkes fizetési mód esetén elkészítjük és postázzuk Önnek a csekket (2-5 munkanap), amelynek befizetése (várhatóan 1-2 hét) után, mintegy 5 munkanapot követően kapjuk meg a banktól a csekk másolatát, és csak ezt követően tudjuk aktiválni az előfizetést. Mivel ez a folyamat néha több, mint egy hónap, a lapszámok megjelenésének függvényében meglehet, hogy előfizetése a megrendeléstől számítva csak a második hónapban megjelenő lapszámmal indul.
Az általános szerződési feltételeket elolvastam, és elfogadom, hogy az azokban írt szolgáltatásokkal összefüggésben a megadott adataimat kezelje, valamint elfogadom, hogy közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.*
A jogi szabályozás miatt a megrendeléshez a csillaggal jelölt hozzájárulásokat jóvá kell hagyni az előttük lévő négyzet bepipálásával.

Mindösszesen fizetendő: 2500 Ft

Kifizetem bankkártyával