JOY

Az alábbi JOY előfizetést rendelted meg.

 

Megerősítem a megrendelést
Mégsem

Fizess elő negyed évre mindössze 1485 Ft-ért!

Fizess elő, hogy elsők közt kapd kézhez, kedvenc magazinod!


Előfizető adatai

Jelöld be, ha ajándékba adnád az előfizetést vagy az előfizetést.

Ajándékozott adatai

Fizetés módja

Bankkártya
(Leggyorsabb ügyintézés)

Átutalás
(Gyorsabb ügyintézés)

Postai csekk
(Ügyintézés ideje 3-5 hét)

Fontos tudnivalók a bankkártyás fizetésről

A Marquard Media Magyarország Kft. az UniCredit Bank Hungary Zrt. széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmazza.

A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut. A kereskedő birtokába kizárólag a vásárlóval, vásárlással, termékkel, szolgáltatással kapcsolatos adatok jutnak, míg a bankkártya adatokat csak az UniCredit Bank Hungary Zrt. kapja meg – mindez maximális biztonságot nyújt a vásárlónak.
A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke - a kifizetett összeg - azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.
A banki fizetőoldal a kötelező biztonsági elemek mellett alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode emblémákról azonosítható, a jelenleg elérhető legnagyobb biztonságot biztosítja. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén - amennyiben a bankkártyája is 3D Secure képes – megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját. Így ezen tranzakciók esetén a fizetési folyamat előtt a kibocsátó bank hitelesítése biztosítja az egyértelmű azonosítást.

Elfogadott kártyák:

- VISA dombornyomott kártyák
- VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
- V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
- MasterCard dombornyomott kártyák
- MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
- Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
- Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák

A fizetés folyamata:

1. A vásárló összeállítja az igényének megfelelő termékekből álló kosarat az internet áruházban, megadja a szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.
2. A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, az UniCredit Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).
   a. Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is.
   b. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.
  c. Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap.
Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A biztonságról:

A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Elfogadóhely.
Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere a First Data Magyarország Kft. hajtja végre, aki a saját platformjával áll ügyfeleink rendelkezésére. A banki fizetőoldal az alábbi URL-eket használja:
- https://secureshop.firstdata.lv
- https://secureshop.firstdata.hu
A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.

Átutaláskor gyorsabb az ügyintézés, mivel a banki munkaidőben átutalt előfizetési díj már másnap megérkezik hozzánk, így szinte azonnal tudjuk aktiválni az előfizetést, és a soron következő lapszám megjelenésekor kézbesíteni a magazint. FONTOS! Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet visszaigazoló e-mail-ben fog megkapni, ellenkező esetben befizetését nem tudjuk azonosítani és előfizetését aktiválni!

Bankszámlaszám: 10918001-00000005-05850331
Kedvezményezett: Marquard Media Magyarország Kiadó Kft.

Csekkes fizetési mód esetén elkészítjük és postázzuk Önnek a csekket (2-5 munkanap), amelynek befizetése (várhatóan 1-2 hét) után, mintegy 5 munkanapot követően kapjuk meg a banktól a csekk másolatát, és csak ezt követően tudjuk aktiválni az előfizetést. Mivel ez a folyamat néha több, mint egy hónap, a lapszámok megjelenésének függvényében meglehet, hogy előfizetése a megrendeléstől számítva csak a második hónapban megjelenő lapszámmal indul.

Előfizetői szerződést elolvastam és elfogadom. Az előfizetés megrendelése előtt kérjük olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat is.

  Feliratkozás a JOY hírlevélre

Megrendelem