Előfizetésem.hu Gyakran előforduló kérdések Előfizetési szolgáltatás feltételei Adatvádelmi tájékoztató Ügyfélszolgálat Kiadói információk
VA Magazin

Az alábbi Runner's World magazin előfizetést rendelted meg.

Megerősítem a megrendelést
Mégsem
Negyedéves Éva-előfizetés most csak 1350 Ft-ért!

Próbáld ki az Éva-előfizetést 3 hónapra: fizess elő most kedvezményesen, 2085 Ft helyett csak 1350 Ft-ért!

Előfizető adatai

Számlázási cím

Jelöld be, ha a kézbesítési cím eltér a számlázásitól!

Kézbesítési adatok

Fizetés módja

Bankkártya
(Leggyorsabb ügyintézés)

Átutalás
(Gyorsabb ügyintézés)

Postai csekk
(Ügyintézés ideje 3-5 hét)

Az on-line bankkártyás fizetési rendszer: Az online bankkártyás fizetési rendszer elindítása előtt egy szolgáltatási szerződés aláírására és a műszaki integrációra kerül sor, így akár napokon belül megjelenhet weboldalán a bankkártyás fizetés – mely az OTP Bank fizetési oldalát használja. A Kiadó partnerének oldalán – az ő ügyfele -, elindítja a bankkártyás vásárlást. Az Ügyfélnek először a számlázási információkat kell megadnia, majd ezt követően átkerül a bank biztonságos online fizetési oldalára, ahol megadja a bankkártya információkat.

A bankkártyás fizetés során az alábbi kártyaadatok megadására van szükség:
- Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
- Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
- Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Amennyiben a kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon a mezőt nem kell kitölteni.) További információkat a bankkártyás fizetésről itt olvashat.

Átutaláskor gyorsabb az ügyintézés, mivel a banki munkaidőben átutalt előfizetési díj már másnap megérkezik hozzánk, így szinte azonnal tudjuk aktiválni az előfizetést, és a soron következő lapszám megjelenésekor kézbesíteni a magazint. FONTOS! Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet visszaigazoló e-mail-ben fog megkapni, ellenkező esetben befizetését nem tudjuk azonosítani és előfizetését aktiválni!

Bankszámlaszám: 10918001-00000005-05850331
Kedvezményezett: Marquard Media Magyarország Kiadó Kft.

Csekkes fizetési mód esetén elkészítjük és postázzuk Önnek a csekket (2-5 munkanap), amelynek befizetése (várhatóan 1-2 hét) után, mintegy 5 munkanapot követően kapjuk meg a banktól a csekk másolatát, és csak ezt követően tudjuk aktiválni az előfizetést. Mivel ez a folyamat néha több, mint egy hónap, a lapszámok megjelenésének függvényében meglehet, hogy előfizetése a megrendeléstől számítva csak a második hónapban megjelenő lapszámmal indul.

Az általános szerződési feltételeket elolvastam, és elfogadom, hogy az azokban írt szolgáltatásokkal összefüggésben a megadott adataimat kezelje, valamint elfogadom, hogy közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.*

A jogi szabályozás miatt a megrendeléshez a csillaggal jelölt hozzájárulásokat jóvá kell hagyni az előttük lévő négyzet bepipálásával.
Megrendelem